Aleatoriu :
Home » , , » Scriem Cifre pentru copii de la Roossa Books

Scriem Cifre pentru copii de la Roossa Books

"Scriem cifre"

-A sti sa numere e nevoie pentru a calcula cat costa o jucarie in magazine, si cat timp a mai ramas pana la ziua de nastere etc !
-Antrenarea aptitudinii de numarare si scriere este baza dezvoltarii atentiei logicii si gandirii abstracte!
"Scriem cifre"
-Interesul pentru matematica si limba materna se trezeste la copil la varsta de 3 ani si, daca aceste circumstante nu sunt folosite la timp, va fi mult mai complicat mai tarziu!
-Prin intermediul cartilor “Scriem litere” si “Scriem cifre” a invata sa scrii si sa citesti nu este deloc inspaimantator – chiar daca ai gresit ceva, litera sau cifra incorecta poate fi imediat stearsa!
"Scriem cifre"
-Si cel mai important: cartile noastre vor deveni un material de neinlocuit in scolarizarea la domiciliu, vor ajuta copilul sa-si evolueze capacitatile, iar cunostintele obtinute ii vor conferi incredere pe viitor!!!

     Cartile "Scriem litere" şi "Scriem cifre"sunt compilate cu sfaturi de la psihologi pentru copii. Copilul înţelege că învăţarea poate fi distractiva şi interesanta.Puteţi scrie direct pe carte. Pentru aceasta este atasat un stilou. Prin urmare, erori aleatorii sunt uşor de corectat.
Cartea este durabila - realizata din materiale durabile - fiind sigura pentru copii (rotunjita la colturi), pe deasupra stiloul contine colorant alimentar si nu chimic, incarcandu-se foarte usor cu apa. Dacă ar exista astfel de cărţi în copilăria noastră, poate am fi fost mai fericiti...!

Pret: 17 lei
Share this article :

Alte Carti si Articole de la Editura Roossa

 
Copyright © 2011. Carti Editura Roossa . All Rights Reserved.
Template by Gabi