Aleatoriu :
Home » , , , , , » Comorile Muzeelor Ruse - editura ROSSA

Comorile Muzeelor Ruse - editura ROSSACartea "Comorile Muzeelor Ruse" spune povestea picturilor si sculpturilor din Galeria Tretyakov din Moscova și Ermitaj din Sankt Petersburg.
Cu noi veti trece prin salile din Ermitaj, veti invata despre viața artiștilor celebri și istoria capodoperelor din lumea artei, arhitecturii și sculpturii: Briullov Tropinin, Savrasov, Shishkin, Rubens, Caravaggio, Rembrandt, Van Dyck ...si lista poate continua…
Suprafetele copertilor sunt formate din carton tare, imbracate in matase si sunt suflate cu argint.
Paginile sunt si ele suflate cu argint si facute din hartie finlandeza, cu o densitate foarte mare, fapt care a ajutat la printarea foarte buna a textului si de o inalta rezolutie a imaginillor.
Descoperind publicații exclusiviste de design, reproduceri ale operelor de artă cu renume mondial , uiti de toate grijile ,ramai cufundat în lumea artei care te va sensibiliza cu siguranta ...

Dimensiune carte (mm) 337 x 272 x 26


Stiati ca…
-Pavel Tretiakov si-a inceput colectia de la doar doua tablouri, iar acum Galeria Tretiakov cuprinde 35 000 de opera de arta!
-Valoroasa coletie “Aurul scitilor”  a fost exeutata in sec. VII – IV inaintea erei noastre, iar acum se afla in muzeul  Ermitaj!
-In momentul mortii lui Leonardo da Vinci, insusi imparatul a stat la patul lui, tinandu-l de mana pe geniul muribund!
-Toate comenzile familiei imperiale ruse facute la fabrica de portelan se efectuau in doua exemplare – unul neaparat ramanea in colectia Ermitajului!
-Si cel mai important: pentru aceste carti au fost selectate mai mult de 300 de capodopere, care se pastreaza in cele mai renumite muzee ale lumii. Acum nu mai este nevoie sa mergeti nici in Praga, nici in Paris, nici in Dresden pentru a vedea cateva tablouri. Puteti aduna toate muzeele pe un singur raft!

Pret: 100 Ron
Share this article :

Alte Carti si Articole de la Editura Roossa

 
Copyright © 2011. Carti Editura Roossa . All Rights Reserved.
Template by Gabi