Aleatoriu :
Home » » Alfabetul cu enigme si surprize - Editura Roossa

Alfabetul cu enigme si surprize - Editura Roossa

Aceasta carte contine 5 pagini ilustrate in care copilasul dumneavoastra o sa descopere cu ajutorul magiei, alfabetul si animalutele indragite. Denumirea cartii ne spune ceva despre enigme si surprize. Acestea merita vazute si incercate… Cartea are anexata o mica pompita, care se umple cu apa, avand un capacel ce se infiliteaza. 

La varful capacelului are un fel de penita. Copilasul dumneavoastra cu ajutorul acestei pompite la fel precum o carioca, va aplica pe paginile cartii cateva picaturi de apa, iar mai apoi le va intinde pe toata suprafata. In aceeasi secunda pagina se transforma din alb-negru in pagina color si isi vor face aparitia si literele alfabetului si animalutele. Dupa 10 minute, paginile se usuca si redevin alb-negru.

Cartea poate fi utilizata de cate ori dorim, nu se deterioreaza si nu se rupe, paginile fiind realizate dintr-un material special. Cartea este destinata copiilor intre 2 si 7 ani. Cu ajutorul acestei carti magice copilul isi dezvolta imaginatia, memoria vizuala si motorica.

Aceasta metoda este menita sa capteze atentia copilului si vine in ajutorul parintilor si educatorilor. Pret: 16 Ron.
Share this article :

Alte Carti si Articole de la Editura Roossa

 
Copyright © 2011. Carti Editura Roossa . All Rights Reserved.
Template by Gabi