Aleatoriu :
Home » , , , » Lectii distractive pentru cei mici - editura Roossa Books

Lectii distractive pentru cei mici - editura Roossa Books


Stiati ca...

-Desenarea sabloanelor imbunatateste abilitatatile motorii fine iar si influenteaza direct asupra dezvoltarii vorbirii. Totodata studierea literelor,cuvintelor si imaginilor dezvolta armonios vederea , memoria, atentia si vigilenta precum si intelectul.
-Aceasta este o carte cu sabloane cu ajutorul careia copilul dumneavoastra va invata sa scrie litere, cifre, sa deseneze figuri geometrice sau animalele preferate.
-Datorita  acestei carti, chiar si cei mai mici copii vor invata sa deseneze un iepure, un pestisor sau chiar si un curcan.
-Cartea este dedicata copiilor cu varsta intre 2 si 6 ani.
-Si cel mai important: Cartea noastra colorata il va face pe copil sa fie pasionat de pictura ,el va incepe sa deseneze cu placere si va invata alfabetul jucandu-se.

      La aceasta carte este inclus un set de carioci, astfel nu va lipsi nimic pentru o lectie interesanta si distractiva. Vopseaua de la carioca se strege usor de pagini cu un servetel, iar cartea este facuta din carton dens, datorita acestui fapt pe carte se poate desena din nou si din nou fara ca ea sa se deterioreze !
Distractie placuta!!!

Pret -20 lei
Share this article :

Alte Carti si Articole de la Editura Roossa

 
Copyright © 2011. Carti Editura Roossa . All Rights Reserved.
Template by Gabi